18 Oktober 2016

# Omega Guard # Ostematrix

EMAK ADALAH IDOLAKU

Kalau ikutkan hati memang ada ramai idola aida tapi idola yang paling melekat di hati nie menjadi kekuatan aida dalam shaklee adalah emak.
Emaklah pertama dan terakhir tiada ganti..
Tapi mungkin anakmu belum sempurna utk setabah dan sekuat emak..

Walaupun emak tak popular cam retis tapi emak sangat kuat, aida sendiri tak sekuat emak.. macam2 kerja emak buat.. berkebun jual buah & sayuran, urus rumah, masak, urus 7 ekor lembu dan mcm2 lagi (jangan hina kerja surirumah, kerjanya banyak!!)

Baru2 nie emak sakit pinggang langsung tak boleh buat kerja.. Nak solat pun sakit.. Nak tidur pun susah.. jumpa doktor pun ambil ubat dan suntikan ubat tahan sakit je.. tapi tahan kejap je.. lepas tu sakit pulak.. Ya Allah.. sembuhkanlah ibuku..

Aida pujuk mak suh ambik Ostematrix Shaklee.. Alhamdulillah sekarang emak semakin sihat.. Jalan pun dah laju, kalau dulu nak jalan pun sakit.. Kalau korang nak order Ostematrix boleh >> Klik Sini <<

Jadi kami adik beradik dan suami aida, yang uruskan semua kerja mak tapi kami tak mampu buat sepenuhnya seperti emak buat selama nie. Dalam hati aida terdetik (Hebat sungguh emak!)

Bukan mudah utk jadi sehebat emak! Emak maafkan Aida jika selama nie aida tak jadi anak yang terbaik utk emak.. aida syg emak sgt2 (byknya air kat mata nie). Walau apa pun segalanya harus ditempuhi..

Ya Allah sihatkan tubuh badan ibu bapaku..
Ya Allah ceriakan hati mereka sentiasa.. Aamiin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

>>> Selamat datang dan terima kasih sebab jadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa <<< Selamat Menjalani Ibadah Puasa (^_^)

Follow Us @aurarjh_byaida