19 Mac 2017

# Alfalfa Complex # Collagen Shaklee

Masalah Kulit Semakin Pulih Dari Jerawat Kulit Kusam & Badan Semakin Sihat

Assalamualaikum.. Saya Aida Md Zain seorang pengguna shaklee untuk masalah kulit dan badan selalu selsema.. Masalah kulit bermula apabila aida pakai satu krim skincare di pasaran yang menjanjikan kesan Wow!!!! tapi ianya memang terWoW...sampai kulit gatal satu muka!!! stressss sangat!!!
Wajah Sebelum Ambil Shaklee
Apabila aida tahu shaklee boleh selesaikan masalah nie..cepat2 aida cari suplemennya.. vitamin pertama yang aida ambil ialah Vitamin C.. alhamdulillah memang rasa kelainan sangat walaupun tanpa pakai apa2 produk krim siang malam.. hanya ambil vitamin c sahaja.. jerawat2 tu cepat matang hilang yang best gatal2 muka hilang, kulit rasa licin dan selsema pun jarang2 sekali.. memang best sgt2!!!!! tak lama lepas tu aida add pula ESP sebab aida ada gastrik dan masalah nie kalau lewat makan memang angin banyak sangat2 tak sedap duduk jadinya..huhu.. kesan ESP buat aida lagi teruja!!!! kulit rasa lembut gebu sampai cik suami tegur lainnya muka.. gebu bangat!! walaupun takde laaa putih melepakkk...hahaha

Kaji punya kaji aida nie memang ada masalah resdung dan kulit berparut yang susah hilang.. jadi aida add lagi Vitamin E dan Alfalfa utk masalah resdung aida nie.. alhamdulillah.. rasa lagi best plus+++ sebab masalah kulit kering mengelupas berjaya dinyah dari hidup aida..hihi.. memang lain sangat.. 

Bagi penjagaan kulit wajah luaran pula aida pakai pencuci muka Purifying Cleansing Gel untuk membuang segala kotoran pada muka serta menyegarkan kulit wajah secara semulajadi.. dan yang bestnya pencuci muka nie tahan setahun lebih tau.. sampai aida rasa bila la nak tukar botol baru nie..hihihi..
Wajah Selepas Ambil Shaklee
Dan awak jangan tak tahu pula.. kesan suplemen nie bukan hanya pada muka.. tapi seluruh badan.. rasa lebih segar.. rasa lebih bertenaga.. rasa lebih cantik.. rasa lebih di sayangi.. syok sangat!!!! oppss...

Jika awak ada bajet lebih..dan ingin kesan lebih terbaik!!! awak boleh add Collagen sebab kesannya boleh dilihat seawal 5 hari pengambilan.. best kan!!! hihi...

Alhamdulillah aida dah dapat apa yang aida nak.. kalau awak pun ada masalah sama.. cubalah shaklee insyaAllah ia sangat2 membantu gaya hidup kita jadi lebih sihat dan bonus semakin cantik..
Info lanjut? Cari aida ok! Semoga manfaat kepada kita semua..

HLove,


Pengedar Aktif Shaklee Malaysia
Whatsapp : 01112909102
Email : edaana696@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida