10 Ogos 2017

# Jalan-jalan Cari Makan # Kelantan

Jalan-jalan Cari Makan.. This is Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan.

Korang dah sampai Pengkalan Kubor? mesti dah kan.. macam-macam benda ada jual kat sana.. makanan pun semua sedap-sedap. Semua best2 la.. alhamdulillah, ini kali kedua aida pergi Pengkalan Kubor, nama je anak jati kelantan tapi tunggu suami je la bawa jalan-jalan..hihi.. 

Setahun lebih bergelar isteri baru kali nie dapat merasai hadiah Coklat Ferrero Rocher dari cik suami. Maklum la bercinta selepas sah jadi suami isteri..hihi.. waktu kenal2 dulu mana la nak berkepik 24 jam..hahaha.. 


Mee Jamboo Special.. sedap sgt2.. 


Sampai sana jangan lupa bergambar dengan lukisan dinding yang comel-nie tau..hihi





Kuat tak ai angkat rumah ramai2 tau..hahaha.. zaman dulu2, memang tak dinafikan sekampung berpakat untuk tolong tuan rumah buat pindah rumah. takde nya nak berjentera-jentera bagai.. This is Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan. 



BADAN CEPAT LETIH dan LESU LEPAS BALIK TRAVEL?

Video ini boleh bantu ibu-ibu surirumah atau berkerjaya untuk tahu CARA ATASI LETIH. Jom ikuti video lengkap dari bekas Engineer dan dapatkan tips hebat dari beliau.


Atasi Badan Letih Lesu Setiap Kali Travel. Say NO to Panadol or MC Lagi Dah! from iReach HD on Vimeo.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida