1 Julai 2018

# cara daftar shaklee # Daftar Ahli Shaklee

Promosi MEMBERSHIP SPECIAL Julai 2018

Tak aci betul la shaklee nie...

Dulu dulu masa aida daftar shaklee.. tak de pun buat promosi membership cam nie.. 

memang rugi la siapa yang tak sertai shaklee bulan nie (Julai 2018)


cuba kita bayangkan...

kita daftar ahli shaklee bayar RM75.00

lepas tu shaklee bagi balik duit RM30 melalui e-voucher RM30.00 (kita boleh guna balik duit nie untuk beli produk shaklee) 

e-voucher RM30 nie, shaklee masukkan dalam akaun ID Shaklee kita

syokkan!


PERASAN TAK?


shaklee macam bagi membership shaklee RM45.00 sahaja 

wahhhhh.... UNTUNG LAH U ALL....!!!

sebab tu la aida cakap u all untung..

memang rugi sangat-sangat siapa yang tak daftar ahli shaklee sekarang dengan aida..


ADA BANYAK KELEBIHAN DAFTAR AHLI SHAKLEE


antaranya ialah

- dapat harga diskaun produk dari 15% hingga 33%
- dapat join group bisnes dengan tunjuk ajar A to Z
- dapat income tanpa had
- dapat slip gaji yang boleh lulus loan rumah dan kereta
- dapat peluang join trip percutian percuma
- dapat bonus tunai
- dapat bonus leadership
- dapat bonus kereta tajaan shaklee (dlm bentuk wang tunai 4 angka)

dan macam-macam lagi promosi hebat shaklee bagi setiap bulan.

Wow!


memang tak tergambar bestnya join shaklee nie kan..

tapi yang paling best..

jom group AuraRJH Family..

Aida sendiri akan jadi mentor u all..

nak sertai shaklee sekarang?

KLIK DISINI UNTUK DAFTAR AHLI SHAKLEE MELALUI WHATSAPP AIDA 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Follow Us @aurarjh_byaida