29 April 2018

# Shaklee Effect # Tip Travel

Bercuti di usia emas? Tiada masalah kesihatan

Di usia emas nak bercuti sana sini.. risau sakit sakit badan.. risau anak anak jauh.. risau dengan macam-macam penyakit di negara luar..

Macam-macam terlintas di fikiran dan hati.. tapi ia tidak sama sekali berlaku pada ibu mertua Master lyna noh.

Makin hari
Makin meningkat usia
Makin banyak tempat yang beliau pergi

bukan dalam malaysia uuu.. 

semua di luar negara..


jelessss! yang amat bila aida dapat tahu..

Tak caya?

OK! jom baca sendiri status wall facebook master lyna



Mak mentua saya mesej...
“Mak kat Cappadocia ni, tadi dah naik belon”
Bila tanya dia “Mak free tak bulan November? Nak bawa Mak pegi trip Shaklee ke Bangkok”
Dia reply “Tak boleh lah, November Mak kat New Zealand” 
Alhamdulillah, Allah beri kesihatan dan masa utk Mak saya ni menikmati kehidupan di usia emas ni. Mak mentua saya seorang yg aktif dan berjiwa muda. Orang selalu ingat dia kakak saya maklumlah muka ada iras, pastu dia pulak tak nampak macam umur 60 tahun.
Semoga Allah panjangkan usia emak-emak kita semua dalam kesihatan fizikal & minda yg cemerlang.

[kalau nak tau amalan mak mentua saya sentiasa cergas & muda - solat sunat especially rawatib, tahajud, dhuha; banyak mengaji; bersenam; jaga pemakanan; & of course pengamal Shaklee tegar!]


Amboi amboi amboi bestnya...

Badan sihat
Badan awet muda

semua nie sebab penangan shaklee (^_^)

jadi apa kita duk tengok tengok je
badan kita pun kena jaga baik baik kalau nak lawat tempat-tempat luar

baru syok travel kan

aida pun baru sampai kelantan semalam (sabtu, 28/04/2018)

aida dan suami pergi kenal-kenal brinchang, cameron 3 hari 2 malam

alhamdulillah happy sangat sangat tak puas, rasa nak pergi lagi, walaupun cuaca kat sana tak sejuk macam dulu-dulu.

insyaAllah next entry aida kongsi tempat-tempat yang aida pergi di cameron.

alhamdulillah dengan shaklee.. aida boleh travel dan dapat apa yang aida nak dalam hidup aida bersama family.

Syoknya berShaklee (^_^)


NAK MENJADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dengan modal rendah, mampu menambah pendapatan dengan untung runcit + bonus tunai setiap bulan dan pelbagai lagi kelebihan ahli shaklee.

Jom sertai AuraRJH Family bersama saya. Dengan bimbingan tanpa putus. "Percaya Sebelum Berjaya, Cari Peluang, Usah Beralasan" InsyaAllah anda adalah Leaders Shaklee yang kami cari.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

> Assalammualaikum wbt
> Sila tinggalkan komen anda di bawah (^_^)
> Komen satu pun jadilah..hihi

Follow Me

Follow Us @aurarjh_byaida