17 April 2018

# Daftar Ahli Shaklee # Join Shaklee Now

Cara Nak Beli Produk Shaklee Secara Online

Aida rasa sangat-sangat bertuah dapat sertai bisnes shaklee. Sebab apa?

sebab aida tak yah susah-susah pergi ke branch shaklee setiap hari, untuk order produk shaklee untuk pelanggan aida.

dan ini dilakukan cuma di rumah or mana-mana je, asalkan telefon pintar kita ada internet (mudah sgt utk settel) hihi..

jadi kepada yang belum mendaftar ahli shaklee untuk sama-sama berbisnes dengan shaklee di bawah team AuraRJH Family. Boleh whatsapp AIDA 01112909102 untuk daftar ahli dengan modal sangat rendah RM75.00 sahaja (untuk pembayaran Yuran Shaklee Berserta Starter Kit)

Ok ok aida tak nak buang masa anda. Aida mulakan tutorial untuk cara nak beli produk shaklee secara online (khas untuk ahli shaklee yang berdaftar sahaja)


CARA NAK BELI PRODUK SHAKLEE SECARA ONLINE

Jom ketahui cara nak order produk shaklee melalui online (step by step)

1. Pergi ke www.shaklee2u.com.my

2. Masukkan login ID & password... klik SUBMIT



3. Klik "Shopping" & klik "Agree"

4. Lengkapkan detail yang di minta & klik "confirm"


5. Plih produk yang nak dibeli klik "Add to shopping cart" utk order. Klik "submit" utk teruskan belian. Klik "cancel" utk batalkan pembelian. Klik "continue to order" jika ada nak tambah order barang lain.



6. Dah selesai memilih, sekarang boleh bayar produk. Kita boleh guna kad debit/kredit untuk membuat bayaran produk (ikuti langkah yang diarahkan dalam web)




7. Kemudian, isi maklumat kad. No card: nombor yang paling panjang di depan kad. CVV2 & CVC2: 3 nombor di belakang kad.

8. Confirm order dengan bank online anda. Masukkan no tac dan submit. selesai.


Alhamdulillah.. inilah cara nak beli produk shaklee secara online. semudah ABC. kacang je kan. hihi..Semoga bermanfaat untuk semua. 


Malu Nak Tanya Aida. Boleh Buat Pembelian Online.



ATAU


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida