17 April 2018

# Daftar Ahli Shaklee # Join Shaklee Now

Cara Nak Beli Produk Shaklee Secara Online

Aida rasa sangat-sangat bertuah dapat sertai bisnes shaklee. Sebab apa?

sebab aida tak yah susah-susah pergi ke branch shaklee setiap hari, untuk order produk shaklee untuk pelanggan aida.

dan ini dilakukan cuma di rumah or mana-mana je, asalkan telefon pintar kita ada internet (mudah sgt utk settel) hihi..

jadi kepada yang belum mendaftar ahli shaklee untuk sama-sama berbisnes dengan shaklee di bawah team AuraRJH Family. Boleh whatsapp AIDA 01112909102 untuk daftar ahli dengan modal sangat rendah RM79.50 sahaja (untuk pembayaran Yuran + GST + postage)

Ok ok aida tak nak buang masa u all. Aida mulakan tutorial untuk cara nak beli produk shaklee secara online (khas untuk ahli shaklee yang berdaftar sahaja)


CARA NAK BELI PRODUK SHAKLEE SECARA ONLINE

Jom ketahui cara nak order produk shaklee melalui online (step by step)

1. Pergi ke www.shaklee2u.com.my

2. Masukkan login ID & password... klik SUBMIT



3. Klik "Shopping" & klik "Agree"

4. Lengkapkan detail yang di minta & klik "confirm"


5. Plih produk yang nak dibeli klik "Add to shopping cart" utk order. Klik "submit" utk teruskan belian. Klik "cancel" utk batalkan pembelian. Klik "continue to order" jika ada nak tambah order barang lain.



6. Dah selesai memilih, sekarang boleh bayar produk. Kita boleh guna kad debit/kredit untuk membuat bayaran produk (ikuti langkah yang diarahkan dalam web)




7. Kemudian, isi maklumat kad. No card: nombor yang paling panjang di depan kad. CVV2 & CVC2: 3 nombor di belakang kad.

8. Confirm order dengan bank online anda. Masukkan no tac dan submit. selesai.


Alhamdulillah.. inilah cara nak beli produk shaklee secara online. semudah ABC. kacang je kan. hihi..Semoga bermanfaat untuk semua. 


NAK MENJADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dengan modal rendah, mampu menambah pendapatan dengan untung runcit + bonus tunai setiap bulan dan pelbagai lagi kelebihan ahli shaklee.

Jom sertai AuraRJH Family bersama saya. Dengan bimbingan tanpa putus. "Percaya Sebelum Berjaya, Cari Peluang, Usah Beralasan" InsyaAllah anda adalah Leaders Shaklee yang kami cari.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

> Assalammualaikum wbt
> Sila tinggalkan komen anda di bawah (^_^)
> Komen satu pun jadilah..hihi

Follow Me

Follow Us @aurarjh_byaida