22 November 2017

# Reward Shaklee

Percutian Percuma Cruise SuperStar Libra


Hari ini, semua ahli shaklee yang layak naik Cruise dah mula bersiap nak bertolak dah demo nie. Tinggal la ambo keseorangan..huhu.. tapi tak pe, tak yah sedih-sedih.. sebab shaklee sentiasa ada percutian percuma tak kira di luar negara atau di dalam negara. 

Janji kita WAJIB kena usaha berganda-ganda

Percutian Percuma Cruise SuperStar Libra ini akan berlangsung pada 22.11.2017 hingga 26.11.2017 (5 hari 4 malam)

Tapi bukan tu je..

Shaklee sertakan juga beg percuma yang berjenama dikkkk!
Terkejut akak.. Harga beg je dah RM359 

cukup... cukup... cukup!

hati ini sudah semakin hancur berderaiiiii sebab tak dapat pergi sama naik Cruise SuperStar Libra tuuu..

serius aida sedang jeles
trip lepas nie aida nak join nak join nak jugakkkk!

hahahaha

Inilah antara shaklee incentive yang diberikan khas untuk ahli shaklee yang capai target jualan yang BOM! dan pastikan kita cukup point yang ditetapkan oleh shaklee setiap bulan.


Inilah Cruise SuperStar Libra yang akan diorang naik hari ini.

Jadi lepas ni.. aida tak boleh main-main lagi
kena laju-laju kumpul point OK!

hihi.. itu je nak cerita.. sebagai insan yang mampu melihat dari jauh je laaaa..huhu
tapi sebelum habis pok pek aida nie..

siapa-siapa yang nak sertai percutian percuma tahun depan pulak bersama aida, jom kita pergi bercuti sama-sama dengan shaklee jom.. meh la daftar ahli shaklee awak..hihi

Awak nak daftar ahli shaklee sekarang? KLIK SINI

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

>>> Selamat datang dan terima kasih sebab jadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa <<< Selamat Menjalani Ibadah Puasa (^_^)

Follow Us @aurarjh_byaida