17 November 2017

# Gla Complex # Vitamin C

Punca Jeragat Dan Cara Hilangkan Jeragat

Kulit wajah tona tidak sekata? Jeragat bermaharajarela di muka. Hilang rasa keyakinan diri untuk berjumpa rakan-rakan dan saudara mara. Sudah cuba pelbagai krim jeragat tapi hasilkan tetap sama dan ada yang kesannya semakin teruk. huhu.. 

Jangan biarkan jeragat menghantui diri kita.
Meh segera tangani jeragat pada wajah kita.


Apakah Punca Jeragat?
  • sinar uv yang tinggi menyebabkan kulit mudah rosak dan muncul jeragat
  • perubahan hormon yang ketara, kebiasaannya berlaku kepada ibu mengandung dan tidak terkecuali pada remaja yang mengalami hormon yang tidak menentu.
  • pemilihan produk yang salah, sering tukar-tukar produk yang mengandungi bahan kimia merbahaya.
  • penjagaan kulit muka yang tidak berterusan, malas cuci muka.huhu

Bagaimana Cara Hilangkan Jeragat Yang Paling Berkesan dan Cepat?
  • kita boleh ambil vivix untuk baiki sel dalaman kulit yang sudah rosak agar cepat pulih sekaligus dapat hilangkan jeragat lebih cepat 
  • kita boleh ambil vitamin c untuk kembalikan kolagen yang hilang serta bantu cerahkan tompok hitam kesan dari jeragat lama/ baru bagi hilangkan jeragat lebih cepat
  • kita boleh ambil Gla Complex untuk stabilkan hormon dalaman kita secara semulajadi, apabila hormon stabil, kulit muka akan lebih segar dan badan semakin sihat. Oleh itu, Gla Complex boleh bantu hilangkan jeragat lebih cepat


Berminat untuk dapatkan set hilangkan jeragat ini sekarang?
KLIK SINI UNTUK MEMBUAT PESANAN SET HILANGKAN JERAGAT
NAK MENJADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dengan modal rendah, mampu menambah pendapatan dengan untung runcit + bonus tunai setiap bulan dan pelbagai lagi kelebihan ahli shaklee.

Jom sertai AuraRJH Family bersama saya. Dengan bimbingan tanpa putus. "Percaya Sebelum Berjaya, Cari Peluang, Usah Beralasan" InsyaAllah anda adalah Leaders Shaklee yang kami cari.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida