23 November 2017

# star cruise libra 2016/2017 # trip free shaklee

Day 1: Star Cruise Libra - Shaklee National Incentive Trip 2016/2017

Inilah kapal yang diorang naik kemarin dan inilah salah satu reward shaklee kepada ahli shaklee. InsyaAllah Aida dan Suami akan naik Cruise tahun 2018 pulak. Antara Shaklee National Incentive Trip 2016/2017 yang membuat aida tak mungkin duduk diam lepas nie..hihi
Bukan main lagi diorang makan malam sambil berlayar di Star Cruise Libra
Comelnya kek (^_^)
Banyaknya udang? jangan lupa ambil vivix tau.. kepada mereka yang ada masalah sakit GOUT. Kan merana tak pasal-pasal nangis di Star Cruise Libra 2017. 
Minum air kelapa muda sekali jangan lupa..hihi
Sotong BBQ pun ada
Siapa yang belum mandi boleh terus berenang kat sini..hihi..
gurau-gurau je awak
Hai semua, kami la dari geng #iReachCruise
Ok ini bilik beradu diorang.. bestnye tengok..
terbakar dah ambo kat sini..huhu
Sarapan pagi di Star Cruise Libra (^_^)
selepas makan banyak banyak tu, jangan dilupa awak! jom bersenam..hihi

Anda rasa best ke best ke? 
Anda nak sertai kami?

Jom daftar ahli shaklee dengan aida di iReach dan AuraRJH. 
Jom sama-sama kita grab trip shaklee pulak!

Nak daftar shaklee macamana? meh KLIK SINI

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Follow Us @aurarjh_byaida