18 November 2017

# Pengedar Vivix Shaklee # testimoni vivix

Berjaya Hamil Selepas 3 Tahun Menanti

Selepas 3 tahun penantian, akhirnya pasangan ini berjaya dapat zuriat. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat apabila pasangan suami isteri dikurniakan zuriat pengikat kasih sayang.. namun tidak semua pasangan dapat rezeki yang sama, masing-masing ada aturan Allah.. Tapi alhamdulillah.. dengan berkat kesabaran dan doa tanpa putus. Allah berikan rezeki zuriat kepada Nana dan Suami..

berjaya hamil dengan vivix

Apakah fungsi VIVIX yang membantu atasi masalah kesuburan suami isteri?
  • membaiki sel-sel yang rosak atau abnormal
  • melindungi ovum telur daripada rosak samada belum matang/sudah matang
  • meningkatkan kesihatan suami isteri
  • meningkatkan kualiti bernih telur dan sperma
  • memanjangkan jangka hayat telur
  • meningkatkan peluang untuk hamil dengan cepat
  • membantu stabilkan hormon lelaki dan wanita yang tidak menentu
  • membantu suami berhenti merokok (jika perokok tegar)


Testimoni Dari Nana

Vivix ni antara supplement Shaklee yang jadi fav nana forever and ever.. Sebabnya of course Vivix dah banyak beri kesan pada kesihatan nana dan keluarga..
.
Buat diri nana sendiri, seperti semua sedia maklum, nana sendiri sudah berkahwin hampir 3 tahun tetapi belum dikurniakan zuriat.. Dan nana diberi satu tips oleh seorang rakan dalam Shaklee untuk amalkan Vivix secara konsisten dengan dose tertentu untuk tujuan memperbaiki sel tubuh badan supaya bila sel badan sihat, organ sihat (rahim sihat) dan seterusnya InshaAllah mudah untuk conceive..
.
Dan Alhamdulillah, setelah beberapa lama amalkan Vivix secara konsisten, akhirnya sampai juga rezeki kami suami isteri..
.
Thats why untuk customer nana yang sedang cuba untuk hamil, nana sentiasa kongsikan akan kebaikan Vivix ini untuk kesuburan..
.
Kerana ianya bertindak untuk memperbaiki sel dan DNA badan kita.. Bila sel sihat, organ pun sihat.. Dan InshaAllah lebih tinggi peluang untuk hamil..
.
Bagi nana, ikhtiar dengan Vivix jauh lebih murah berbanding rawatan kesuburan seperti IUI, IVF dan sebagainya..
.
Biarlah kita usaha yang terbaik untuk mendapat zuriat sebagai tanda kita sendiri bersedia menerima tanggungjawab dan amanah Allah ini.. .
.
Untuk mereka yang masih menanti kehadiran zuriat, cubalah ikhtiar dengan Vivix.. InshaAllah dengan izin Allah, tak lama lagi anda juga bakal terima khabar gembira ini.. InshaAllah aminnn..
.

Jika anda jugak menghadapi masalah yang sama untuk ikhtiar hamil, saya cadangkan anda dapatkan vivix segera. Anda boleh terus order melalui eSell shaklee dengan menggunakan kad kredit/kad debit atau boleh terus whatsapp Aida 01112909102

Jom Beli Sekarang!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida