5 Mei 2018

# Set Youth Shaklee # Testimoni Youth Skincare

Parut Jerawat Hilang, Pori Mengecil | Akak Cantik Bongkar Rahsianya

Masalah kulit wajah makin menjadi-jadi.

Sampai rasa malu nak jumpa rakan-rakan sekerja.

Walaupun dah cuba produk yang mahal tapi tiada hasil yang kita nak.

Sedih sangat-sangat! Hancur rasa hati ini...huhu


Youth Beri Sinar Harapan untuk atasi Masalah Kulit Wajah


Kulit muka berminyak

Kulit muka kering

Liang pori terbuka

Kulit muka kusam

Kulit muka berjeragat

Kulit muka berjerawat

Kulit muka sensitif dan ada penyakit ekzema
.

huhu.. pendek kata, kita dah puas mencari skincare yang sesuai untuk semua masalah kulit kita. 

Inilah berita baik untuk awak semua.

Jadi jom kita lihat sendiri hasil akak cantik nie.


Set Youth Shaklee Hilangkan Parut Jerawat


akak kita nie cuma pakai Set Youth Shaklee.

Hasilnya sangat2 best (^_^)



Day 0 (sebelum guna Youth) vs Day 18
Memang terasa kulit jadi lembut macam kulit baby. Parut jerawat atas hidung tu perasan tak? Hilang entah ke mana. Tone kulit jadi sekata, pores kesan jerawat tu makin smooth.


Alhamdulillah set youth beri sinar harapan kepada kita yang ada masalah parut jerawat yang susah benar nak hilang tapi boleh hilangkan parut jerawat dengan Set Youth.

Kesannya kita boleh dapat seawal 7 hari (seminggu)

Akak kita nie dah guna 18 hari

Nampak sangat perubahannya (^_^)

Tona kulit pun jadi sekata

Liang pori pun makin smooth dan mengecil

sangat2 best awak (teruja aida dapat tahu semua nie tau) tak sabar-sabar lagi nak grab set youth nie

dan sekarang lagi best


Dapatkan Collagen + Youth Sekarang (Promosi JUN 2018)

Best sangat2 awak (^_^) Nak Buat Pesanan Collagen + Youth?


Boleh terus whatsapp AIDA 01112909102

2. 5 Sebab Kolagen Perlu Di Ambil Hari Ini


Malu Nak Tanya Aida. Boleh Buat Pembelian Online.



ATAU


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida