10 Julai 2018

# Testimoni Youth Skincare # Youth Skincare

Kulit Kembali Cerah Berseri | Youth Skincare Shaklee

Assalammualaikum. Saya Ziela Razali,berumur 27 tahun. Ibu kepada 4 orang anak. 

Ziela mula kenal Shaklee tahun 2015. Sebelum ni Ziela pakai produk Malaysia yang amat terkenal. 

Mula pakai memang cantik,tapi bila dah lama mula naik ruam dan whitehead yang banyak. 



Sekarang Ziela pakai Youth™ sahaja.

Ziela start pakai Youth 9/03/2018 ..

Masa tu memang tak buat skin analisis lagi. 

Tapi tahu la yang kulit berminyak kat T Zone, whitehead toksah kata. Boleh cabut2 pakai pengepit uban ja.  

Ada juga rasa macam kedutan hujung mata. Tapi abaikan ja.


23/03/2018

Dapat free skin analisis kat Skin Valet. Resultnya .. Alahai luluh hati. Kulit berminyak kat T zone, whitehead banyak. 

Wrinkles keliling mata. 

Padahal nampak hujung mata ja. Pori terbuka besar dan banyak. 

Jeragat dah start timbul. Ada bekas2 jerawat besar akibat suka picit jerawat. Masa ni ziela terus konsisten youth. Pakai night cream,Radiance C & E.


Setelah 43 hari konsisten Youth Skincare.

Ziela buat skin analisis di Youth Party Kangar. Mesin dia serupa mesin di kat Skin Valet. Masa ni kulit kering pulak dah. Ni mesti pasai malas pakai spf50. 

Tapiiiiiii ... Pori dah normal, wrinkles takda. Tahap kolagen dalam kulit normal. Jeragat masih so so.. skin tone ja tak sekata lagi. 

Pakar nutritionist cakap bila waktu siang memang kena pakai spf50 walaupun tak keluar rumah dan berada di dalam rumah. Sebabnya sinaran matahari mampu menembusi hingga ke dalam rumah.

Kalau ikut kajian saintis Shaklee, result yang terbaik adalah 3 bulan pemakaian youth dan konsisten radiant5. Tak sabar nak tunggu 2 bulan lagi. Semoga kulit muda sedekad lagi.


Youth memang diciptakan untuk wanita yang ingin kulit sihat, cantik dan berseri. 

Youth juga terbukti secara klinikal, diuji selama 8 tahun dan diuji ke atas 100 orang wanita pelbagai peringkat umur untuk memastikan keberkesanannya.

Cubalah Youth hari ni dan rasai keberkesannya sendiri.
Youth is HOPE!


Minat untuk dapatkan Youth Skincare?

Boleh buat pesanan youth skincare dengan AIDA 01112909102 << KLIK SINI UTK WASAP

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida