26 November 2016

# Get Clean Water Pitcher

Air kotor Sangat? - Water Pitcher Shaklee Atasi Masalah Air

Masalah air kotor sangat membebankan rutin harian kita sebab ada banyak aktiviti yang akan tergendala. Nak minum susah, nak mandi pun susah.. Nak basuh baju pun susah.. jom ikuti kisah benar Mazura Bt Mat Kassim, berumur 34, berasal dari Perak dan sekarang menetap di Putrajaya.


Kisah seorang ibu delima air kotor di rumah:

Saya merupakan pengguna suplemen Shaklee sebelum ini hinggalah saya membuat keputusan menjadi ahli pada March 2015 ketika membeli Get Clean Water Pitcher dan beberapa suplemen lain yang turut dipesan oleh rakan sekerja.

Saya yakin, ramai penduduk di kawasan saya turut mengalami masalah air paip yang kotor seperti yang saya tunjukkan di dalam gambar. Saya sekeluarga terpaksa membeli air mineral berbotol-botol kerana tak lalu nak minum air walaupun lepas dimasak. Sedangkan nak mandi dan membasuh pakaian pun kami jadi geli untuk gunakan air paip ini. Masalah seperti ini kerap berlaku apabila pihak kuarters mencuci tangki air.

Kawan saya Azlinda Ismail selaku upline saya mencadangkan Get Clean Water Pitcher ini. Alhamdulillah! Kami kini dapat menikmati air yang bersih untuk diminum. Kami tak perlu lagi memborong air mineral berbotol-botol.

Paling menggembirakan, kami juga mudah mendapat air bersih walaupun sedang bercuti kerana ianya mudah dibawa ke mana-mana sahaja. Sewaktu berkursus di Bukit Gambang beberapa bulan lepas, air di hotel yang kami duduki agak keruh. Mujur kami bawa bersama Get Clean Water Pitcher ini!

Ibu mertua saya turut mendapatkan satu set untuk dirinya di rumah. Kami sekeluarga sangat gembira diperkenalkan dengan penapis air yang mudah dibawa ini. Aimi Medina berkata, "Mama! Kita dah boleh minum air bersih!"

Wah memang bestkan bila dapat apa yang kita nak.. tambahan pula selesai segala masalah yang menghantui kita selama nie kan.. jadi apa tunggu lagi..!!!!

Jom beli Get Clean Water Pitcher korang cepat!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Follow Us @aurarjh_byaida