17 Julai 2017

# Daftar Ahli Shaklee

Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Online - Shaklee Bersama Aida

Anda berminat dengan Shaklee? Setelah melihat ramai agen promosi sana sini dengan kualiti produk yang bermutu lagi selamat dan berkesan. Selain dapat perjimatan harga ahli, anda juga layak untuk jana pendapatan dari rumah.

Jadi anda dah tak sabar mahu daftar sebagai ahli shaklee yang sah untuk mendapat Kelebihan Shaklee.

Ok! Jom sertai Shaklee bersama Aida di AuraRJH dan upline saya yang diketuai oleh Master Lyna dan Master Zainul di iReach. 


Hai... saya Aida yang akan membantu anda untuk mencapai impian dalam Shaklee (Buat Tanpa Beralasan Itu Kunci Mereka Yang Berjaya)

Alhamdulillah dengan teknologi yang semakin canggih ini. Shaklee telah membuat langkah baru iaitu Daftar Shaklee Secara Online semudah 123...hihi.. tapi sebelum tu kita kena la tahu cara-caranya, betul tak?

Baiklah aida tak mahu buang masa anda. jom ikuti step-step di bawah :


CARA-CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE ONLINE
=======================================

STEP 1 : Klik Gambar di bawah ini untuk daftar shaklee online.
STEP 2 : Klik Join Now


STEP 3 : Isi semua maklumat yang diperlukan selengkapnya dan Klik Join Now. 

Anda akan menerima SMS dari Shaklee iaitu nombor ID Shaklee yang Pre-Active (belum aktif) bersama password untuk di Log Masuk Portal Shaklee2u.

Untuk aktifkan akaun shaklee anda. Segera! whatsapp aida di 01112909102.


STEP 3 : Setelah itu, anda boleh pilih samada mahu daftar shaklee secara BERYURAN atau BUAT BELIAN 200UV dengan menggunakan ID 1112858 untuk tajaan keahlian.

  1. Yuran Ahli Shaklee cuma RM65.00 + RM10.00 untuk kos penghantaran Starter Kit Shaklee.
  2. Belian Produk Shaklee 200UV bersama RM750+ @ Beli 2 botol Vivix Shaklee dalam satu resit. Secara automatik anda layak dapat >> free member shaklee >> cash back 5% >> free postage.

STEP 4 : Untuk berurusan terus dengan Aida boleh terus whatsapp di 01112909102.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida