17 Disember 2016

# Daftar Ahli Shaklee # Join Shaklee Now

Nak Daftar Ahli Shaklee? Tapi bagaimana...

Ingin Daftar Ahli Shaklee? 
Ingin Mentor Shaklee Anda?
Tapi tak tahu caranya....huhu.. ok ok xpe.. hari nie aida cerita deh.. khas utk semua.. tak kira la korang nak daftar utk makan sendiri atau korang nak buat bisnes online dgn shaklee..

itu pilihan individu kan.. tak mau paksa2.. sebab dua2 nie dapat manfaat dari shaklee iaitu dapat harga diskaun hingga 25%.. Wow!!!! banyak tuuuu... 

best ke best ke...hihihi
mmg best sgt2 tau..

OK xpe balik pada cara nak daftar ahli..

Cara #1 : Pergi ke laman web shaklee
>> KLIK SINI untuk daftar shaklee secara online
>> isi borang yang shaklee berikan..
>> buat bayaran sebanyak RM69 (tidak termasuk postage Memberkit Shaklee)

Cara #2 : Hubungi aida sebagai sponsor shaklee korang utk berikan butiran diri utk memudahkan pendaftaran ahli shaklee anda.. Jom daftar shaklee
>> Boleh PM fb aida atau
>> Whatsapp aida terus di 01112909102

Apa bestnya berMENTOR shaklee nie?

>>> korang tak perlu susah payah cari maklumat asas shaklee
>>> tunggu korang baca dan buat je..

Jadi jangan tunggu lagi tau.
cepat2 halo halo aida utk daftar ahli skrg!!!

Love,
*Pengedar Shaklee Malaysia
*Mentor Shaklee Aurarjh Family


Sebarang pertanyaan boleh hubungi Aida melalui SMS/WhatsApp :
Facebook : Aida Alisha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Follow Us @aurarjh_byaida