16 Januari 2017

# Tip Travel # Vivix

6 Tips Mudah Sebelum Travel Gaya Aida

Korang suka travel? ok hari nie.. dgn berbesar hatinya.. aida nak kongsi sedikit tip melancong dan bercuti secara ringkas je.. klu panjang2 kan korang tak sempat baca pulak kan.. ok balik pada tip travel.. Mudah je sebenarnya..

6 Tip mudah sebelum travel ialah

  • Kumpul duit khas utk travel (mcm tip yang aida kongsi lepas iaitu 7 Jars) 7 Jars System
  • Pilih pakej promosi pelancongan yang buat korang teruja sangat nak pergi, yang penting korang kena selidik betul2 tempat tu dgn ejen pelancongan.
  • Tempah awal tiket penerbangan/hotel/pengangkutan. Ok yang nie korang kerja penat sikit sebab kita kena cari satu per satu utk elakkan penipuan tanya mereka yang memang suka travel. nak hotel Trivagol kan ada..hahaha.. ada byk pilihan.. korang google je..
  • Dana Kecemasan ini penting sgt2 simpanlah dalam 20%. Kalau jatuh sakit ke demam ke nanti boleh guna (suplemen Shaklee jangan lupa bawa ok!) sebotol vivix pun ok! nak order vivix? klik sini
  • Tukar duit TUNAI secukupnya utk shopping kerana caj perkhidmatan kad kradit tinggi dik nooo...huhu
  • Jangan lupa beli buah tangan/ole-ole yang simple2 pun xpe janji ada kenangan barang kita pergi sana..hihi


Ok itu sahaja tip aida hari nie.. semoga bermanfaat, ok!
Assalammualaikum


Love,

Pengedar Aktif Shaklee Malaysia
Whatsapp : 01112909102
Email : edaana696@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Follow Us @aurarjh_byaida