18 Januari 2017

# Awal Perniagaan # bisnes dari rumah

Apa Kelebihan Daftar Ahli Shaklee?

Aida pasti ramai tertanya-tanya apa yang best sangat laaa daftar ahli shaklee nie kan?

Antara soalan yang sering kali diluahkan kepada aida sebagai ahli merangkap pengedar sah shaklee di pengkalan chepa nie.. betul ke? betul ke? hihi..

tentulah jawapannya.... Betul! malah banyak sangat-sangat yang best best tau..hehe..

Apa yang buat shaklee special sangat nie ya?? 

Jom kita bongkar sesama ok!



Kelebihan Ahli Shaklee #1 : DISKAUN HARGA AHLI

Selesai pendaftaran ahli shaklee, anda secara automatik layak mendapat Diskaun Harga Ahli. Semua harga ahli dengan harga runcit jauh beza tau.. Diskaun 15%-30% khas hanya untuk ahli sahaja.

Sebagai contoh satu produk Q :-
>> Harga pasaran RM197    >> Harga ahli RM158      >> Beza RM39
[(197-158) x 100] / 197 = 19.79%
Tengok!!

Anda dapat penjimatan RM39 hampir 20% diskaun diberikan kepada ahli shaklee untuk produk Q. Ini baru seunit produk Q anda beli. Jika 100 unit?? sudah tentu lebih banyak penjimatan yang anda dapat, berbaloi kan jadi ahli Shaklee? Tunggu apa lagi? 


Kelebihan Ahli Shaklee #2 : TAK PERLU MODAL BESAR

Modalnya tak sampai RM100 pun untuk menjadi ahli shaklee. Hanya RM75.00 sahaja yuran keahlian shaklee. Kit permulaan keahlian shaklee akan disertakan pula untuk anda. Antara kit permulaan yang shaklee bagi ialah panduan produk shaklee, majalah shaklee, dan pelbagai pelengkapan lain disediakan oleh shaklee kepada anda dalam memotivasikan diri untuk hidup lebih sihat dengan Shaklee.

Kelebihan Ahli Shaklee #3 : KUMPUL POINT

Biasa shopping? Ada kad Mydin? dengan adanya kad mydin kita kumpul point dan tebus baucer melalui jumlah belian yang ditetapkan oleh mydin sendiri. Manakala shaklee, kita hanya perlu kumpul point yang dikenali sebagai Unit Value (UV) mengikut syarat-syarat yang ditetapkan dan berpeluang dapat 3C iaitu Cash Back Bonus, Car Bonus dan Convention Bonus.

Cash Back Bonus - setiap bulan hasil daripada pembelian/jualan bulanan bermula 5% hingga 21%. Shaklee akan bagi wang tunai ini terus ke akaun bank kita. Bestnyaaa (^_^) jadi terpulang la kita nak guna duit tu untuk apa kan? hehe.. Tapi bukan nie je ada banyak lagi tawaran shaklee.

Car bonus - anda berpeluang mendapat apa saja jenis kereta idaman anda mengikut skala hasil jualan anda bagi beberapa bulan yang ditentukan jumlah UV yang perlu dicapai utk grab peluang car bonus nie. (bonus ini diberi dalam wang tunai, terpulang pada anda untuk grab kereta, rumah, tanah dll)

Convention Bonus - anda berpeluang melancong di dalam dan di luar negara bertaraf 6 bintang termasuk mengerjakan umrah secara PERCUMA BERTARAF 6 BINTANG. segalanya ditaja oleh shaklee sehinggakan duit poket travel pun shaklee kasi.. Syookkkkkan!!!!


Kelebihan Ahli Shaklee #4 : TAK PERLU MAINTAIN POINT

Setiap bulan, ahli Shaklee tak perlu maintain point atau membuat belian setiap bulan.

Bulan ni anda nak beli Vita C tapi bulan depan stok Vita C ada lagi.

Anda hanya perlu buat pembelian produk shaklee ikut keperluan anda sahaja.

Apabila belian anda capai 150 UV point (anggaran RM500). Anda layak dapat Cash Back Bonus walaupun anda tak berbisnes dan hanya buat pembelian produk untuk diri sendiri. 

Wahhh.. tak sangkakan! ^_^ banyak untung maaa! hihi


Kelebihan Ahli Shaklee #5: JANA PENDAPATAN SEHINGGA 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN

Yang ini ramai tak percaya, tapi ia benar-benar terjadi.

Sebulan anda boleh capai bonus sehingga beribu-ribu ringgit apabila serius untuk berbisnes dengan Shaklee.

Konsep bisnes Shaklee mudah, patuhi syariah dan bukannya asyik nak keluar cari prospek.

Duduk rumah goyang kaki pun boleh dapat bonus 4 angka.

Best kan? Tapi, segalanya ada cara..

Nak tahu Rahsianya? Jom Daftar Ahli Shaklee bersama saya di organisasi AuraRJH Family.

Daftar bersama orang lain, semestinya tidak sama dengan team kami.



Bagaimana Nak Daftar Keahlian Shaklee Bersama Saya? 

(anda boleh guna id shaklee saya iaitu 1112858 sebagai penaja anda)

Ada 2 cara nak daftar ahli, dengan bayaran yuran keahlian atau secara percuma
  1. Anda boleh daftar dengan RM75.00 sahaja tanpa perlu anda membuat apa-apa pembelian.
  2. Anda boleh kumpul order rakan-rakan dan keluarga yang nak beli produk Shaklee sehingga 200UV (anggaran tunai RM750) dan seterusnya mendapat KEAHLIAN PERCUMA jadi anda JIMAT RM75.00 dan anda layak dapat BONUS TUNAI sebanyak 5% (anggaran tunai RM30+) Sangat berbaloi-baloi kan. 


Bagi yang serius ingin menjana pendapatan setelah mendaftar keahlian Shaklee bersama kami.. Kami akan bimbing anda sehingga berjaya..

Tunggu..

Ada cara mudah lagi sekiranya ingin Daftar Ahli Shaklee di bawah AuraRJH.

Anda hanya perlu klik gambar Join Now di bawah ini.


Selesai isi detail cepat-cepat Whatsapp ke 01112909102 untuk mengaktifkan ahli shaklee anda.  Ini kerana setiap pendaftaran ahli memerlukan SID (yang telah mendaftar sebagai ahli) sebagai sponsor.

Anda juga boleh isi detail dalam borang dibawah.


Setelah membuat pendaftaran, nombor ID dan password akan terus diberikan kepada anda.

Tetapi perlu diingat ID tersebut masih belum diaktifkan lagi.

Anda perlu membayar yuran keahlian sebanyak RM75.00 ataupun PERCUMA jika anda membeli produk melebihi 200 UV point (Anggaran RM750).

Di bawah aida berikan pilihan-pilihan Produk untuk mudahkan anda JOIN AHLI SHAKLEE PERCUMA .

Pilihan Set Terlaris Jualannya setiap bulan

(Anda juga boleh hubungi Aida 01112909102 untuk saya berikan cadangan produk Shaklee pilihan anda sendiri)


1) SET CANTIK SHAKLEE
  • ESP 850g - 2
  • Vitamin C - 2
  • Vitamin E - 2


2) SET SENDI LUTUT/ SET KULIT GEBU SHAKLEE
  • Collagen Powder - 3


3) SET KURUS SHAKLEE
  • Herblax - 2
  • Lecithin - 2
  • Cinch Shake - 2
  • Omega - 2
  • Alfalfa S - 2


4) SET BF/IBU HAMIL/WANITA
  • Alfalfa - 1
  • ESP - 1
  • Vitalea - 1
  • Oste - 1
  • Bcomplex - 1
  • Vitamin C - 1
  • Omega - 1
  • Vitamin E - 1


5) SET ANTI AGING
  • Vivix - 2


6) SET DETOX SHAKLEE
  • Alfalfa L - 1
  • DTX Complex - 1
  • Peppermint Ginger - 1
  • Herblax - 1
  • Vivix - 1


7) SET AMAZING GOLDEN
  • OsteMatrix - 1
  • OmegaGuard - 1
  • Vitalea Iron Formula - 1
  • ESP - 1
  • GLA - 1
  • Vivix - 1

Dengan adanya produk shaklee di tangan anda. Anda sudah boleh terus menjalankan perniagaan Shaklee anda bersama bimbingan mantap dari kami.

Nak sertai shaklee? klik Join Now! 

Love,

Pengedar Aktif Shaklee Malaysia
Whatsapp: 01112909102
Email: edaana696@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida