3 Januari 2017

# telomeres # Vivix

APA ITU TELOMERES?

Telomeres adalah kromosom bahagian hujung (end of kromosum) yang menutupi DNA itu.
.
Dalam ujikaji ini, kepanjangan telomere diuji. Apabila telomere seseorang itu semakin pendek, menunjukkan kromosum semakin pendek. DNAnya banyak yang musnah dan ia boleh merosakkan sel-sel badan.
.
LANDMARK STUDY 2 YANG DIJALANKAN OLEH SHAKLEE – UJI PADA PRODUK VIVIX
.
Dr Elizebeth merupakan salah seorang saintis dalam membuat study terhadap vivix. Beliau bersama saintis lain membuat kajian dalam vivix dan bagaimana vivix membantu dalam kesihatan.
.
Study ini telah menguji kepanjangan telomeres.
.
Jika telomere itu panjang, bermaksud DNAnya tidak banyak yang rosak dan sel dilindungi daripada kerosakan.
.
dan hasil kajian 40% lebih rendah kadar pemendekan telomere.
.
Perbezaan ini dibuat kepada orang yang tidak ambil vivix dengan orang yang ambil vivix.
.
Pengguna shaklee yang mengambil vivix selama 5 tahun setiap hari mempunyai kepanjangan telomere seperti orang yang umur 40 tahun.
.
Ahaaa… 40 tahun lebih muda tuuu.
.
Ini menunjukkan vivix membantu untuk mengekalkan keremajaan dan jugak turut membantu pengguna shaklee dari sebarang penyakit kronik disebabkan oleh usia yang semakin meningkat.
.
Aida pasti korang nak tahu lebih lagi kan?
jom tonton video nie
.
Woww!!!! memang teruja kan?
aida dah tak sabar2 nak ambil botol kedua VIVIX shaklee..
.
.
Terasa sangat kehebatan VIVIX..
tambahan pulak skrg ada promosi VIVIX.
memang kena grab cepat2 ok!
.
.
risau kot2 sold out ke..huhu.. rugilah kan..
.
.
siapa nak order vivix? klik sini
.
.
Love,

Pengedar Aktif Shaklee Kelantan
Aida | 01112909102
Facebook : Aida Alisha
FB Page : Rahsia Jelita Hawa
My IG : aurarjh_byaida
Email : edaana696@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

> Assalammualaikum wbt
> Sila tinggalkan komen anda di bawah (^_^)
> Komen satu pun jadilah..hihi

Follow Me

Follow Us @aurarjh_byaida