30 April 2017

# Shaklee Convention 2017

Kehangatan Shaklee Convention 2017 Semakin Membara Walaupun Aida di Kelantan

Susah sangat nak move on dengan pelbagai peristiwa yang kami sendiri tak dapat bayangkan betapa kuat lagi kental semangat ahli iReach untuk capai tahap ini.. segalanya tidak dapat sekelip mata tanpa usaha dan kerjasama semua pihak. Sikap dan Teladan yang sangat wajar dicontohi, walaupun pelbagai bisik-bisik halus kedengaran tapi.. jika kita buat dengan penuh kejujuran kerana Allah swt, insyaAllah keberkatan dalam berniaga MLM ini akan memberi kebaikan kepada semua individu.


Inilah mentor aida iaitu Master Lyna & Master Zainul yang tidak pernah berhenti memberi tunjuk ajar yang sangat mesra melayan anak2 bimbingannya untuk capai impian hidup cemerlang lagi sihat dalam shaklee (suka sampai ke telinga tuuu) hihi.. feeling nangis bucu meja pejabat aida nie.. sebab tak dapat join sama di iReachSC 2017 tapi tahun depan. Aida pasti sampai pasti capai MASTER CO. SHAKLEE.. chaiyokkkk chaiyokkk!!! hahaha..


Wahhhh.... Ramaikan? Besarkan?
inilah keluarga aida dalam Shaklee Malaysia iaitu iReach Family..
Awak2 nak sertai kami? jangan segan silu.. Jommmm!!!!!


Perasaan aida selepas tengok video khas team iReach pada hari Shaklee Convention 2017 ini sangat2 terharu dan bangga dengan team yang hebat ini.. dan Aida adalah salah seorang ahli ireach yang aktif dalam team AuraRJH Family bawah bimbingan aida sendiri.

Klik Sini untuk whatsapp terus aida.. ^_^

Jadi hari ini, aida nak ajak awak2 yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.

Berbisnes Shaklee dengan 
GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!

Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR. Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.

Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:


1. COACHING ONE TO ONE
Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.


2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN
Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.


3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN
Saya sudah 3 tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.


4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM
Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam.


5. MENTOR YANG POSITIF DAN PROAKTIF
Saya pastikan ahli-ahli group saya mendapat info dan tips terbaik. Oleh itu saya akan sentiasa gigih berkongsi ilmu-ilmu yang saya pelajari dengan awak.


6. TUKAR GAYA HIDUP KE LEBIH POSITIF
Awak jarang membaca? Awak banyak hutang? Awak selalu tertekan? Semuanya akan saya bantu untuk awak selesaikan.

Klik Sini untuk whatsapp terus aida.. ^_^


Contact saya dgn kadar segera kerana saya membuka peluang untuk 10 orang sahaja kali ini untuk saya bimbing hingga berjaya menjana 4 angka dalam masa 6 bulan.


Love,
01112909102
Mentor Pilihan Anda

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida