16 April 2017

# Kelantan # Pasir Puteh

Pengalaman Bergambar Dengan Basikal Gergasi Pink di Pasir Puteh

Siapa kata This is Pasir Puteh tak de benda unik? Jangan kecam aida sudah.. selepas setahun kot baru terfikir nak bergambar dengan Basikal Gergasi Pink nie.. Unik bukan? rasa lain macam kot.. mula-mula tu bagitau cik suami nak bergambar kat situ boleh? apa kata suami?


Suami : Tak malu ke nak bergambar situ?
Aida : Malu jugak tapi macam unik je.. nak bergambar jugak.. boleh laaa..
Suami : Ok nanti kita ambil deh..
Aida : Okkkk!!!!! (sambil memek muka senyum lebar gila)


Tapi nak snap jeeee... terlepas! huhu.. Nak snap jeee.. terlepass! huhu.. Apa la susah sangat nak bergambar dengan si Basikal Gergasi Pink nie.. Ok! kali nie nekad kena ingatkan suami nak bergambar jugak..hahahaa.. setahun lebih kot lalu je kat situ.. tak singgah pun..


Dan akhirnya pada 14 April 2017 (Jumaat) cik suami siap bagitau nak bergambar kat situ tak? nanti balik dari pasar pendekar kita ambik ok! Wahhhhhh! terima kasih cik suami yang paling sweet in the world.. Mahu tak nak? dah lama tunggu saat-saat tu kot! hahaha.. Macam la takde tempat lain nak bergambar gayanya...hahaha.. dengan mak mertua sekali layan kerenah menantu kecik nie..hahaha.. mujur mak mertua aida paling sporting.


Aida tak kesah janji dapat bergambar aje.. Terima Kasih AbeSADO ku sayang, aida cuma nak bagitau di Kelantan nie banyak tempat best lagi unik tau.. Rasa Syok Sangat! bila dapat tengok gambar sendiri dengan Basikal Gergasi Pink nie.. hahaha.. walaupun takde pape pun kat situ.. tapi masing-masing ada keunikannya. Kita je tak perasan sebab dah biasa dengan tempat macam nie kan.


Apa kata mereka? dengan biar gambar berbicara? klik sini
jika awak pun nak bergambar? singgah la ya... jangan terlepas pulak! hahaha

salam sayang dari Aida Alisha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Follow Us @aurarjh_byaida