9 Februari 2018

# Collagen Shaklee # ESP

Bintik Hitam Semakin Hilang | Set Kulit Berseri

Saya pasti ramai wanita diluar sana mahukan kulit berseri. Walaupun kita surirumah je yang hanya berada di rumah. Kita tetap nak miliki kulit cantik untuk suami tercinta. Tiada la serabai je muka nanti..huhu..
Ok hari ini, aida nak kongsi 1 testimoni dari seorang sahabat yang mengalami masalah kulit muka dan badan cepat letih. Aida tak mau panjang-panjang cerita, u all boleh baca kisah benar Girllyen di bawah;


Testimoni Set Kulit Berseri Shaklee

Saya adalah pengguna tegar Vivix sejak Mei 2017, dulu pernah juga cuba Vivix, tapi konsisten macam sekarang. Kesan Vivix kepada kulit saya tidaklah begitu cepat mungkin sebab saya tidak melindungi kulit dengan sun block bila keluar rumah.


ESP dengan Vita C memang supplement harian saya. Dari mula saya bersama Shaklee sampailah sekarang. Ada jugalah stop setahun dua waktu tidak aktif. Masa itu memang nampak muka kusam, tenaga pun entah ke mana.



Jadi, mula pada bulan Julai saya ambil Collagen pula. Bertekad mau cantik sudah, sebab disangka umur 40an. Perempuan mana yang tidak suka bercantik? Biarpun saya tidak kisah, tapi untuk suami tercinta mestilah mau cantik kan?


30 Julai 2017, saya ambil gambar ini selepas habis 1 kotak Collagen. Sebelum 30/7/17, pori pori saya lagi besar dari ini. Lagi teruklah pendek kata. Jadi saya tambah GLA Complex dari saat itu. Secara tidak langsung, saya amal Set Kulit Berseri Shaklee bermula dari 30/7/2017.


Semakin hari, saya sendiri merasakan kulit muka saya semakin baik. Jeragat semakin berkurang. Dan yang paling saya perasan adalah kulit tidak lagi kusam macam dulu. Belum flawless lagi, tapi nampak perbezaan selepas 1 bulan pengambilan set kulit berseri nie. Jika anda ada masalah jeragat, kulit kusam dan badan tidak bertenaga? Boleh cuba set kulit berseri shaklee nie, ia sangat membantu saya.


Berminat untuk dapatkan Set Kulit Berseri Shaklee ini sekarang?
KLIK SINI UNTUK MEMBUAT PESANAN SET KULIT BERSERI SHAKLEE BERHARGA RM686.88 SAHAJA

Atau boleh terus whatsapp Aida 01112909102


NAK MENJADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dengan modal rendah, mampu menambah pendapatan dengan untung runcit + bonus tunai setiap bulan dan pelbagai lagi kelebihan ahli shaklee.

Jom sertai AuraRJH Family bersama saya. Dengan bimbingan tanpa putus. "Percaya Sebelum Berjaya, Cari Peluang, Usah Beralasan" InsyaAllah anda adalah Leaders Shaklee yang kami cari.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

>>> Selamat datang dan terima kasih sebab jadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa <<< Selamat Menjalani Ibadah Puasa (^_^)

Follow Us @aurarjh_byaida