11 Februari 2018

# Alfalfa Complex # Testimoni Alfalfa

Kulit Lembap, Bayi Riang | Set Ibu Menyusu Cantik

Alhamdulillah.. Aida baru je dapat whatsapp dari pengguna set ibu menyusu cantik.. hihi.. senyum sampai telinga aida, apa taknya? pengguna set ibu menyusu cantik telah bagi feedback positif.

.
Cust A : Aida nak bagitau nie, saya kan ambil alfalfa dan vita e dah 10 hari. Saya rasa kulit lembap sangat, terkesan kat baby aisyah sekali. Susu sentiasa ada. Alhamdulillah. Sampai suami pun tegur & nak makan set nie jugak. boleh ke aida?


Aida : Wahhh! yeke.. boleh-boleh..

Cust A : lagi satu kan, tumit kaki pun rasa dah tak kasar (^_^) produk terbaik, kesan dia pun terbaik! suka sangat nak muda sokmo kena makan konsisten sokmo kan..


Aida : Ye betul tu.. kena konsisten ambil.. Alhamdulliah.. suka sangat aida dengar, produk best kena la kongsi kebaikan dia kan. Terima kasih awak bagi feedback nie.. teruja aida dapat whatsapp petang-petang nie..hihi..
.

Alhamdulillah.. suka sangat dapat selesaikan masalah ibu menyusu shaklee aida nie.. Alhamdulillah..


Jika anda juga, alami masalah yang sama.. boleh cuba dapatkan set ibu menyusu cantik nie dari aida atau boleh terus beli online sekarang. 

atau terus WHATSAPP AIDA 01112909102



NAK MENJADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dengan modal rendah, mampu menambah pendapatan dengan untung runcit + bonus tunai setiap bulan dan pelbagai lagi manfaat ahli shaklee.

Jom sertai AuraRJH Family bersama saya. Dengan bimbingan tanpa putus. "Percaya Sebelum Berjaya, Cari Peluang, Usah Beralasan" InsyaAllah anda adalah Leaders Shaklee yang kami cari.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

>>> Selamat datang dan terima kasih sebab jadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa <<< Selamat Menjalani Ibadah Puasa (^_^)

Follow Us @aurarjh_byaida