20 Oktober 2016

# Kekal Bertenaga Walaupun Bersalin Kembar # Set Ibu Menyusu Shaklee

Ibu Hebat! Kekal Bertenaga Walaupun Bersalin Kembar

Dapat seorang bayi pun rasa dah letih, sakit dan macam2 lagi.. tapi akak kita nie lahirkan bayi kembar tau.. happy memang la happy tapi cara penjagaan bayi pun banyak yang sukar lebih-lebih lagi kalau pertama kali jadi ibu bapa. kalut ribut la jadinya..hehe

Tapi alhamdulillah akak kita nie semasa bersalin lagi dah bertenaga dalam labour room.. siap dapat susukan kedua-duanya sambil berpuasa penuh lagi di bulan Ramadhan! Alhamdulillah hebat!

Apa persamaan kedua-dua situasi kakak tadi? Beliau amalkan ESP Shaklee!

Sebelum masuk labour room 1 shake ESP. Sepanjang berpuasa, amalkan ESP masa sahur & berbuka. Alhamdulillah susu meriah hasil gandingan milkbooster ESP & Alfalfa Complex.
Kalau akak ni bersalin kembar pun boleh, kita yang bersalin seorang bayi pun pastilah lagi boleh kan? Jadi jom kita support penyusuan susu ibu! Bagus untuk ibu & terbaik untuk membentuk anak-anak yang sihat & cerdik. Jom BerShaklee!
Sebarang pertanyaan boleh hubungi Aida melalui SMS/WhatsApp :
Facebook : Aida Alisha


INGIN DAPATKAN PRODUK PROMOSI SHAKLEE??

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

>>> Selamat datang dan terima kasih sebab jadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa <<< Selamat Menjalani Ibadah Puasa (^_^)

Follow Us @aurarjh_byaida