16 Oktober 2016

# Kulit Cerah Berseri Walaupun Berpantang

Kulit Cerah Berseri Walaupun Berpantang? Apa Yang Beliau Amalkan..

Assalammualaikum.. Nama saya Yong Hafieza, saya mula ambil vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet.. Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah..
Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta.. Alhamdulilah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari..

Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning.. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.. Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 mggu.. Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital... Fobia dgn kakak dan abg dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi..

Yang paling seronok sangat semasa dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah pasti tegur kulit saya.. Berbeza sangat-sangat.. Dulu kulit saya kusam.. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang...
Apabila saya mula masuk kerja selepas berpantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah... Suami sendri pun perasan..saya ingat dia saja-saja.. Tapi bila dah kawan-kawan sendiri pun cakap benda yang sama.. so saya pun perasan memang kulit saya dah tak kusam macam dulu lagi...

Vivix memang terbaik! Terima kasih Vivix! Saya sayang Vivix!
Sebarang pertanyaan boleh hubungi Aida melalui SMS/WhatsApp :
Facebook : Aida Alisha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

>>> Selamat datang dan terima kasih sebab jadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa <<< Selamat Menjalani Ibadah Puasa (^_^)

Follow Us @aurarjh_byaida