10 Disember 2017

# Vitamin C # Vitamin E

Vitamin Cantik, Sihat dan Subur

Vitamin C dan Vitamin E, kedua-duanya sangat bagus utk kesihatan kulit dan kesihatan badan secara menyeluruh.. tapi Mana lagi bagus? Ia bergantung kepada masalah individu..
.

Jika mahu pilih salah satu, kita perlu tahu apa kebaikan yang berbeza antara kedua-duanya. Jom baca lagi..


Kita perlu tahu yang kebaikan vitamin c dan kebaikan vitamin e adalah saling memerlukan dan hasilnya jua sangat berbeza.
.

Untuk Vitamin C dirumus khas membantu tingkatkan antibodi badan, mencerahkan kulit, membantu penghasilan kolagen dan ia juga sesuai untuk ibu hamil.
.

Manakala untuk Vitamin E dirumus khas membantu hilangkan parut luka jerawat dan luka bersalin dan luka kemalangan. Ia sangat bagus utk kurangkan risiko sakit jantung sebab ia bantu kawal kolestrol agar stabil. Jangan tak tau ia vitamin cinta untuk suami isteri yang sedang ikhtiar hamil (boleh add B-complex untuk anti-stress dan bekalan asid folic penting untuk ibu dan bayi). Jika anda sudah berjaya hamil berhenti serta merta pengambilan Vitamin E (kandungan antioksida tinggi kemungkinan penyebab keguguran)
.

Untuk kesan yang lebih optimun, anda boleh ambil ketiga-tiga suplemen iaitu Vitamin C, Vitamin E dan B complex.
.

Dah tau kan?
.

Nak beli sekarang? Boleh klik ORDER NOW untuk pembelian melalui eSell Shaklee. TQ.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida