13 Januari 2018

# Vita-Lea Iron Formula

11 Kebaikan Vita-Lea Iron Formula Shaklee

Apakah kebaikan Vita-Lea Iron Formula Shaklee Kepada Tubuh Badan Kita? 

Kebaikan Vita-Lea 1# : Membantu memberikan tenaga berpanjangan, Kuatkan daya ingatan (kekuatan mental) dan mengembalikan kecergasan tubuh kita setiap hari.


Kebaikan Vita-Lea 2# : Membantu sistem memori dan daya tumpuan lebih FOKUS.Kebaikan Vita-Lea 3# : Pelengkap nutrisi yang hilang dari makanan segar setiap kali kita masak.Kebaikan Vita-Lea 4# : Bantu meningkatkan sistem produktifKebaikan Vita-Lea 5# : Bantu dalam stimulasi metabolismaKebaikan Vita-Lea 6# : Bantu melambatkan proses penuaan


Kebaikan Vita-Lea 7# : Bantu berikan element penting untuk sel tubuh


Kebaikan Vita-Lea 8# : membantu lindungi fungsi penting organ dalaman tubuh badam kita seperti jantung, hati, dan buah pinggang.


Kebaikan Vita-Lea 9# : Setiap hidangan memberikan 28 jenis vitamin penting dan mineral kritikal termasuk Vitamin C, Beta Karotena untuk perlindungan antioksidan. Kebaikan Vita-Lea 10# : Memenuhi keperluan 28 Vitamin dan Mineral penting yang sangat diperlukan oleh orang dewasa.Kebaikan Vita-Lea 11# : Bantu Atasi Masalah Anemia 
Berminat untuk dapatkan Vita-Lea Iron Formula Shaklee ini sekarang?

atau boleh terus whatsapp Aida 01112909102 >> KLIK SINI <<

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida