16 Januari 2018

# Bisnes Online # Daftar Ahli Shaklee

Pelik Tapi Benar? Tidur Pun Masuk Sale Bisnes Online Shaklee

Jom tonton sendiri apa kata akak kita nie lepas sertai shaklee



Sukanya kita dapat sale walaupun sedang tidur lena (dibuai mimpi indah melancong ke sana sini) hihi.. Rugi benar siapa yang tak tahu teknik marketing ini. Ilmu ini dapat secara PERCUMA di group kami.


Tak dinafikan peluang bisnes terlampau banyak muncul bab cendawan selepas hujan. Kita je yang akan tentukan peluang mana yang lebih tepat dan paling baik untuk kita sertai. Peluang bisnes yang paling popular di masa kini adalah bisnes online. Tak kesah la, kita buat bisnes sambilan atau sepenuh masa, ramai suka!


Kenapa pilih Bisnes Online?

Kita boleh buat bisnes kat mana-mana sahaja. Syaratnya kita hanya perlu ada telefon pintar dan data internet. Tak perlukan kedai nyata. Jimat sewa bulanan. Setuju?

Modal Rendah? ya, benar sangat benar modal rendah.


Kenapa Modal Rendah?

Di Shaklee, kita hanya mengeluarkan modal Yuran Daftar Shaklee sebanyak RM75.00 seluruh malaysia. See! modal tak sampai RM100 pun tau. dah boleh jadi pengedar sah shaklee.

Dan bukan itu sahaja.

Eksklusif untuk mereka yang mendaftar sebagai pengedar di bawah aida, akan ada group untuk coaching secara berkumpulan mahupun secara personal.

Syarat untuk sertai bisnes online shaklee mudah sekali iaitu
  • mestilah berumur 18 tahun ke atas
  • mempunyai keinginan belajar benda baru
  • mempunyai kerajinan dan kesabaran
  • mempunyai telefon pintar
  • mempunyai data internet

Saya tak pandai bisnes

Tak yah risau, aida pun mula bisnes tanpa apa-apa ilmu dan tak pandai pun bisnes online, tapi di Shaklee sangat berbeza. Banyak input ilmu yang kita dapat dan kita boleh belajar satu per satu dalam group eksklusif AuraRJH dan leader-leader shaklee tidak loket berkongsi ilmu.


Nak sertai SHAKLEE bersama Aida?

KLIK DISINI UNTUK WASAP AIDA 01112909102


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida