11 Januari 2018

# Omega Guard # set berak berdarah

Berak Berdarah Adakah Punca Buasir?

Secara umumnya, buasir (haemorrhoid) disebabkan luka yang berlaku dari pembuluh darah yang menjadi kusyen di bahagian usus (lubang dubur). Kebanyakannya buasir berlaku kepada mereka yang mengalami sembelit atau sukar membuang najis. 


Antara situasi pendarahan buasir yang pesakit alami adalah darah merah segar keluar menitis-nitis (tidak bercampur dengan najis) selepas membuang air besar, kadang pesakit akan rasa ada sedikit benjolan (bengkak) licin di lubang dubur atau ada rasa kegatalan/sakit di kawasan dubur. Jika dibiarkan mungkin keadaan lebih teruk. Kita cukup takut akan risiko kanser usus.


Oleh itu, jangan dianggap ia perkara biasa dan remeh jika kita alami masalah berak berdarah ini. Segera pergi berjumpa doktor untuk pengesahan lanjut.


Jika mahu ikhtiar dengan suplemen semulajadi yang terbukti 100% selamat? Saya cadangkan anda ambil set buasir shaklee.


Di bawah ini, saya selitkan satu testimoni dari seorang pesakit buasir.

seorang pesakit buasir bagitau buasir masuk semula, sepatutnya dia kena operate tapi dia segan nak jumpa doktor duk tahan sakit je la nak duduk pun sakit. Alhamdulillah lepas ambil vivix dengan omegaguard dia cakap dah tak sakitBagaimana Set Buasir Shaklee ini bertindak?

Vivix membantu lawaskan pembuangan air besar dan bantu pulihkan luka dalaman
OmegaGuard bantu redakan keradangan pada usus ketika sembelit atau buasir


Ramai pesakit buasir berpuas hati selepas mengamalkan Vivix dan OmegaGuard Shaklee. Buasir yang terkeluar pun boleh masuk balik.


Berminat untuk dapatkan set buasir ini sekarang?
KLIK SINI UNTUK MEMBUAT PESANAN SET BUASIR BERHARGA RM647.93 SATU SET

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida