15 Januari 2018

# Alfalfa Complex # ESP

Cara Menghilangkan Parut Bersalin | Set Hilangkan Parut Bersalin Shaklee

Ibu risau akan parut bersalin tak hilang-hilang? sampai suami tegur macam-macam parut kat tubuh kita?huhu..sedih sangat-sangat. Ok! jangan risau, aida ada cara menghilangkan parut bersalin seperti parut jahitan, parut pembedahan, stretch mark dan lain-lain.

Semua ini sangat mengganggu keselesaan kita kan? Tapi ibu tau tak? cara menghilangkan parut bersalin ini juga kita boleh guna untuk pikat balik cik suami kita. Pasti melekat-lekat la suami dengan kita lepas nie, sentiasa di sisi u all. Sweet sweet gitu, habis la bersemut semut entry blog aida kali nie.. hihiApakah cara menghilangkan parut bersalin itu?

Jom ibu-ibu amalkan Set Hilangkan Parut Bersalin Shaklee ini. Sangat Mudah disediakan. Paling penting ia 100% selamat untuk bayi yang disusui dan sangat berkesan/ bagus untuk ibu berpantang.

Set Hilangkan Parut Bersalin Shaklee ada 3 gabungan suplemen iaitu Alfalfa Complex, ESP, dan Vita-E Complex.


Bagaimana Set Hilangkan Parut Bersalin Bertindak?


  • Alfalfa Complex - Kaya dengan asid amino, vitamin E dan K, Alfalfa digunakan untuk memudarkan stretch mark kerana ianya dikatakan bertindak sebagai toner yang bagus untuk kulit.
  • ESP - serbuk protin dari Non GMO soya yang mengandungi protin untuk membina blok-blok asas sel-sel badan untuk menghasilkan dan memelihara kulit agar tiada cela. Protein diperlukan untuk membaiki tisu dan pembinaan tisu baru. Setiap sel memerlukan protein untuk mengekalkan kehidupan. Protein juga bahan utama yang digunakan untuk "menggantikan" sel-sel mati. Jadi sel-sel mati di bahagian perut yang menimbulkan stretch mark dapat dibuang dengan lebih berkesan.
  • Vita-E Complex - antioksidan yang kuat yang akan menembusi lapisan kulit kita dan membantu proses penyembuhan luka secara semulajadi semasa membuang parut di atasnya.Berminat untuk dapatkan Set Hilangkan Parut Selepas Bersalin Shaklee sekarang?

atau whatsapp AIDA 01112909102 (KLIK SINI)NAK MENJADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan mahu dapatkan Bonus Tunai setiap bulan dengan pelbagai lagi manfaat ahli shaklee. Jom sertai AuraRJH Family bersama saya. Dengan bimbingan tanpa putus. Percaya untuk berjaya "Cari Peluang, Usah Beralasan" InsyaAllah anda adalah Leaders Shaklee yang aida cari.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida