23 Januari 2018

# CoQ-Trol Plus # Omega Guard

5 Tips Penting Mengekalkan Kecergasan Lelaki


Tip Kekalkan Kecergasan Lelaki #1 : Menguruskan tekanan dan tidur
  • Tidak seperti wanita, lelaki suka untuk menyembunyikan perasaan mereka.
  • Lelaki dan wanita meluahkan perasaan mereka secara berbeza.
  • Carilah masa untuk bersantai, lakukan perkara yang boleh menenangkan diri dan fikirkan, sesuatu yang boleh membawa anda keluar dari keadaan tertekan. 
  • Dapatkan tidur yang cukup (sekurang-kurangnya 7-8 jam sehari)Tip Kekalkan Kecergasan Lelaki #2 : Pemeriksaan kesihatan Secara Berkala
  • Jangan ambil ringan nasihat doktor, sebaliknya lakukan pemeriksaan seperti yang dijadualkan.


Tip Kekalkan Kecergasan Lelaki #3 : Berhenti Merokok
  • Merokok dikaitkan dengan banyak penyakit yang berbeza. 
  • Simpan pemetik api anda dan lakukan perubahan.


Tip Kekalkan Kecergasan Lelaki #4 : Senaman Dan Kekalkan Berat Badan Ideal
  • Kita jadikan senaman kardio wajib untuk anda setiap hari kerana dapat memberi manfaat kepada kesejahteraan fizikal dan emosi.


Tip Kekalkan Kecergasan Lelaki #5 : Pemakanan
  • Amalkan pemakanan yang kaya dengan fito nutrien, serat lemak yang baik dan asid animo. 
  • Anda boleh dapatkan makanan tambahan yang terbukti 100% selamat dan 100% berkesan di sini iaitu OmegaGuard, Vita-E Complex dan CoQ-Trol Plus. KLIK SINI UNTUK ORDER NOWBagaimana Set Kekalkan Kecergasan Lelaki Bertindak?

1# Omega Guard - Lelaki berisiko menghidap penyakit jantung, darah tinggi dan stroke. Khasiat yang ada dalam omegaguard bantu mencegah pelbagai penyakit yang berkaitan dengan sistem kardiovaskular. Satu hidangan omega guard membekalkan 990mg asid lemak omega 3 yang terkandung di dalam Omega Guard Shaklee.

2# Vita-E Complex - Vitamin E membantu memusnahkan radikal bebas untuk memastikan sel-sel sihat. Vitamin E juga dapat tingkatkan keanjalan saluran darah untuk menggalakkan peredaran yang sihat. Selenium dalam Vitamin E membantu meningkatkan kecergasan dan membaiki kesihatan sperma.

3# CoQ-Trol Plus - CoQ10 bantu membekalkan tenaga berpanjangan dan tingkatkan kecerdasan minda. CoQ10 juga bantu mencantikkan kulit secara semulajadi, sebab dalam CoQ-Trol juga terkandung polifenol yang melawan penuaan dan tingkatkan kesuburan lelaki.


Berminat untuk dapatkan Set kekalkan kecergasan lelaki ini sekarang?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida