27 Januari 2018

# MOTIVASI

Rahsia Disebalik Nama Allah Al-WahhabRAHSIA KEHEBATAN ZIKIR AL-WAHHAB

Menjadi terkaya dan terkenal – Bila membaca Ya Wahhab 300 kali setiap hari atau selepas setiap solat fardhu, InsyaAllah anda akan dikurniakan kekayaan, kemakmuran dan kemasyhuran. Jika anda mengamalkan solat sunat Dhuha dan membaca Ya Wahhab 41 kali di sujud yang terakhir, InsyaAllah anda akan dirahmati dengan harta yang banyak. Peluang akan datang dengan mudah sekali.


Permintaan dimakbulkan – Siapa yang membaca Ya Wahhab 7 kali sebelum meminta sesuatu, InsyaAllah permintaanNya akan diperkenankan. Jika dibaca 100 kali dengan tangan menadah ke langit, doa anda akan dimakbulkan.


Mencari pekerjaan – Siapa yang tidak mempunyai pekerjaan atau sangat miskin, hendaklah dia mengamalkan solat sunat, kemudian sujud dan membaca 70 kali Ya Wahhab. Dia akan mendapat makanan tanpa disangka-sangka (dari kawan, jiran atau seumpamanya). KLIK >> Jana Pendapatan Dengan Shaklee


Membayar hutang – Jika anda mempunyai hutang yang banyak tetapi tidak ada wang untuk membayarnya, kerjakanlah sembahyang sunat hajat atau nafil 2 rakaat selepas tengah malam setiap Khamis selepas Maghrib dan Isyak. Kemudian memalingkan wajah ke langit dan membaca Ya Wahhab 111 kali. Kemudian hendaklah dia membaca Al-Fatihah dan ini hendaklah dilakukan 3 malam berturut-turut (tiga Khamis). InsyaAllah keperluan anda akan tersedia dan hutang akan dapat dilangsaikan.


Menjauhi kelaparan – Baca Ya Wahhab 41 kali di sujud terakhir solat Zuhur, InsyaAllah anda tidak akan merasa lapar.


Dimakbulkan doa – baca Ya Wahhab 7 kali selepas berdoa pada bila-bila masa, kemusykilan anda akan terjawab dan permintaan anda akan diperkenankan, InsyaAllah.


Membebaskan diri jika ditangkap oleh musuh atau pendapatan anda tidak mencukupi, bacalah Ya Wahhab 100 kali selama 3 hingga 7 malam selepas solat sunat nafil 2 rakaat di tengah malam. InsyaAllah anda akan berasa bebas atau mendapat rezeki yang banyak. KLIK >> Jana Pendapatan Dengan Shaklee

Sumber: Ohcantik


Untuk permulaan kita boleh amal 100x  zikir Ya Wahhab. (sekejap je 2 minit dah siap!)

Alhamdulillah aida sudah amalkanNya, aida mula buat selepas solat subuh dengan zikir Ya Wahhab 1000x alhamdulillah segala urusan dipermudah olehNya. Apabila hati kita dekat dengan pencipta mutlak kita akan rasa sangat-sangat lapang dan tenang.

Segala masalah rasa ringan. Jom diamalkan setiap hari. Tingkatkan amalan rohani kita. Jom sama-sama kita zikir Ya-Wahhab 1000x setiap hari.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

(^_^) Selamat datang dan terima kasih kerana menjadi pelawat setia blog Rahsia Jelita Hawa. moga-moga sentiasa sihat happy bahagia bersama keluarga tersayang (^_^)

Pelawat RJH

Follow Us @aurarjh_byaida